3 banker som tilbyr smålån

 

Behøver du å låne penger, men det er ikke snakk om de store summene? Da bør du heller søke opp et billig smålån fremfor et dyrt forbrukslån, ettersom det kan være snakk om sparing av flere tusenlapper om du uansett skal låne mindre summer. Vi gir deg våre tre anbefalinger på tre gode banker som tilbyr smålån.

L’EASY

Med et lån fra Live Easy – mer kjent som L’EASY – kan du skaffe deg en akseptabel pengesum på veldig kort tid. Med dette smålånet kan du søke om opptil kr. 50 000, noe som gjør at det nesten beveger seg over i klassen «vanlige forbrukslån». Men allikevel kan du søke om langt lavere summer her, og få utbetalt pengene innen kort tid etter at du har søkt om lånet.

Den effektive renten på et forbrukslån fra L’EASY er kun på 15,13%, noe som gjør at lånet er et av markedets laveste hva renten angår. Dessuten kan du bruke hele 5 år på å nedbetale gjelden din, noe som gjør at du kan få en fleksibel hverdag til tross for at du har tatt opp et lån. Den største fordelen med å låne fra L’EASY er at du selv setter rammebetingelsene, samtidig som de behandler søknaden svært effektivt og utbetaler pengene raskt.

Thorn

Den gigantiske selskapet Thorn er kanskje mest kjent for sin utleievirksomhet av elektroniske produkter, men de driver også med forbrukslån i form av smålån. Også her kan du søke om å låne opptil kr. 50 000, men kan naturligvis også låne langt mindre summer. Den effektive renten er på kun 15,13%, noe som gjør at du ikke må betale skjorta for å betale ned de pengene du har lånt.

Dessuten er nedbetalingstiden på hele fem år (du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke), så du kan få relativt små avdrag per måned. Uansett anbefaler vi at du bruker så kort tid så mulig på å bli kvitt gjelden, ettersom du da sparer mye penger i form av rente- og gebyrkostnader. Thorn er også kjent for å være effektive i sine behandlinger av søknadene, slik at det er et soleklart førstevalg dersom du har et akutt behov for penger.

KlikkLånet

Hvis du har fokus på at pengene må dukke opp raskt, og at du vil søke om et smålån uten en komplisert søkeprosess, så er KlikkLånet midt i blinken for deg. Ved et par museklikk og noen tastetrykk på tastaturet, så er lånet nærmest en realitet. Her kan du søke om å låne mellom kr. 5000 til 40 000, og behøver ikke stille noen form for sikkerhet eller egenkapital for lånet. Pengene bruker du på akkurat hva du vil!

Den effektive renten på et lån fra KlikkLånet, er på omtrent 16,37%. Det er ikke så veldig dyrt for et typisk smålån, og med en nedbetalingstid på fem år kan du låne uten at det nødvendigvis må gå utover hverdagsøkonomien din. Pengene bruker du naturligvis på akkurat hva du vil, og utbetalingen går som regel veldig kjapt når søknaden er innvilget. Det er 20årsgrense for å søke om et smålån hos KlikkLånet.

Gå til forsiden