Fakta om Bank Norwegian forbrukslån

Med suksessen til flyselskapet Norwegian, så tok det ikke lange tiden før selskapets overmann Bjørn Kjos bestemte seg for å innta bankbransjen. I flere år har internettbanken Bank Norwegian tilbydd kreditt og forbrukslån til norske kunder, noe de har gjort svært bra. Stadig flere vender snuten mot banken når de behøver å låne penger, og det kommer som et resultat av gunstige betingelser og effektiv søknadsbehandling. Les videre for å finne ut alt du behøver å vite om Bank Norwegian sitt forbrukslån.

Betingelser

Det viktigste med et forbrukslån er at det har lav rente. For det er dette som utgjør om et lån er bra eller ei, ettersom renten er den største kostnaden man har forbundet med lånet. Og for Bank Norwegian så ligger den i snitt på 17,80 prosent, noe som absolutt er konkurransedyktig. Her kan man søke om å låne hele 400 000 kroner, og få en fleksibel nedbetaling på inntil 15 år! Med andre ord har Bank Norwegian presset betingelsene til det ytterste.

I tillegg er gebyrene for et forbrukslån fra Bank Norwegian lave. I etablering betaler man kun 950 kroner, mens det månedlige gebyret på 30 kroner ikke skremmer noen. En av fordelene med å søke lån via denne banken, er at de har automatisk søknadsbehandling. Det betyr at du får umiddelbart svar på søknaden din uansett hvilken tid på døgnet du søker om lån.

Søke om Bank Norwegians forbrukslån

Som nevnt er det en kjapp prosess å søke om et forbrukslån fra Bank Norwegian, men først er det noen søkekriterier som du må oppfylle. Sammenligner vi med andre norske banker så er Bank Norwegian veldig greie her. Aldersgrensen på 18 år er ganske så unik i denne bransjen, og banken har heller ikke noe fast krav om inntekt. Så lenge du tjener penger så kan du låne her! Videre så er de eneste kravene at du er norsk statsborger og ikke har aktive inkassosaker.